25.6.10

Utk anak2 kite.....

Okeh teman2 sume!! (perasan jap aku nih mcm la ade org sudi teman!). Yg sebenornye nak share sket psl mende alah nih..read easy set nih rasenye dah 2/3 mngu lps kitorg beli utk si balqis tu.. yelahkan sbg parents kte msti sedaya upaya nak cube bg yg terbaik utk anak kte kan? depends pd kemampuan masing2..makanya kami juge seboleh2 mau bg yg baik adenye utk balqis..lgpun smntara aku xkeje nih, bole la ajar dier ape yg patut kan..(cthnye red easy book tu ade cd, flashcard.so,aku bole la ajar balqis. lgpun dier siap bg tips how to teach our childs) & bnyk lg rasenye yg aku bole wat utk dier smntra mama blom koje nih, balqis pon xde adik lg n jiran pon amatla sedih mau ceriter..hohohoo..
Kalo ade yg mau tau, umah aku kat sbh nie dlm area cino. so sume la neber2 ku cino..tp diorg sume ok jer, still tego2 n main mtk2 daun pandan lagik!ehehhe..cume tulah, bkn la neber yg bole ajak sembang lame2, wat kawan rapat ker sbb diorg sume pun keje kan.. jd rasenye mmg bnyk mase aku terluang lps keje2 umah nie settle bole la aku try manfaatkn read easy set tuh;)
Lg 1, anak buah aku si anaz ngan adik dier tu pun kat kinder gune set nie jugak. tgk mcm ok sbb anaz tu lancar towl dier bace (skang dier da drjh 1). ape2 pon kte pasti kene mencube & berusaha kan? baru la nmpk hasilnye ye dok? bak kate ustzh Bahiyah kat semanis kurma tuuuu "anda buat,anda dapat"..ehehe..setujuuuuuu;)

 *buku2 & cd*
*ade 8 buku sumenye*
*flashcard*


 psng cd tu pastu tnjuk skali buku tu kat anak kte.
cd tu complete dgn the way how to teach anak kte
gune buku read easy tuh, cara sebut huruf2, ade gamba2 
sebijik cam dlm buku (btol2 rase cam cekgu ngajo lah!)ehehhee..

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!