30.5.10

MY NAME IS......

Haaa nie ade story nak share sket...ehehe...mcm la hot sgt kan!ntah la aku pon xtau hot x dok citer nih sebenonye..huhuu..ape aku merepeks nih!!!
xde,aku nak tnye,kowang layan x citer hindustan??huhuu...kalo aku la,rasenye last citer hindustan yg aku tgk SLUMDOG MILLIONAIRE yg menang bnyk sgt anugerah tuh!uhuhhuu..aku tgk citer tuh pun semata2 sbb nak sgt tau ape la yg best sgt citer tuh smp bole menang oscar (kot!) ehehee..
nak dijadikan citer,ari tuh mase blk kl ade la beli dvd sket..skali org jual dvd tu recomend MY NAME IS KHAN!! DATUK belakon la wehhhh!! dolu2 minat nih..ehehhe.. abih tu da blk umah sndri nie,br la dpt layan dvd2 sume nih...
neway, mmg besh la citer nie..mmg layan okeh! aku xnak komen pape!kalo kowang nak tau,sile la tgk sndri!yg penting mmg xrugi kowang layan..xde leleh2 cam citer hindustan kat tv tu. ngan pelakon2 baru yg tah sape2 tah tu!uhuhuuu...

29.5.10

letih wooo....

Yg sebenonye da 3 ari kami smp kk nie..tp memandangkn aku teramat la penat sbb bersihkn umah yg da mewah ngan segala mak nenek habuk bermaharajalela dlm umahku ini!! yela, rasenye ade 20hari aku kat kl tu..so,phm2 la yerk..ehehhee..
Mule2 kene kemas kain baju, pastu da settle tgk dapo lak.kosong! kene la pegi pasar isi blk peti ais tu..Pstu tgk kusyen sofa kotor.kene la cuci...Lagi?vacuum lantai atas bwh, mop pulak dr dapo smp la kebilik2 atas tuh..tgk tangga pon berabuk!!lappp lagii...basuh kain baju,masak2 tu dah keje stndrd..huhuu...nak ikutkn bnyk lg keje2 aku nih..tp bak kate encik somi, xyah la nak wat sume ari nie..esok2 ade lg...eheheh yolah2...
oleh itu, esok2 jelah aku hapdet blog nie ngan citer2 & sgla memory blk kl ari tu yer..eheheh daaa!!!

25.5.10

masih kat KAMPUNG.....

Arghhh!!rindunye kat blog aku nie!!!uhuhuu..
kalo ade sesape yg sudi nak tau (ade kerr?perasan jap!), kami 1family ade kat kl..esok(26hb) br kami fly blk kk..so,rasenye lebih afdal & lbh selesa aku hapdet citer2 aku kat tanahair terchenta nie kat umah sndri sajerr kan...
p/s:sbnrye mmg xde mood pon nak update kat kl nie..mood nak enjoy jer yg ade!ehehhe...

3.5.10

^OreO MuffiN^

Eh tetibe jer kan kuar mood nak baking!huhuu..tu la,sebenonye aku dah lame dok mikir ape la yg bole dibuat ngan biskut2 yg da xde krim nye..abih dikorek si balqis tuh..siap 1 bekas penuh ngan biskut kosong!uhuhuu..
last2 aku terjumpe 1 resepi yg bole menyetelkan problem aku tuh..ehehehe..
ape lg kan,dgn cargas nye aku zup zap zup zap!!hah siap!!!!waa cam xcaye jer jadik jugak w'pun pestime tau try wat muffin gune biskut neh..haruusss kowang cube juge..eehhehe...
tp really2 forgot nak save link hamba Allah yg baik ati share resepi tuh..apepun, sy sgt menghargainya..thanx a lot!!!!


fully recommended all of u to try :P
kalo x try,jwbnye xdpt la rase..lalalalallaa

oo oo blk kg!!!

slmt hari raye!!!!!huahuahaaaa!!!!mmg tula yg aku rase!!!!5 bln okeh xjmpe family..rindu banget da nie...
moga sumenye b'jln ngan lancar spt yg kami rancangkan...
tu jer n3 tuk kali nie;) sekian,time kaceh....