22.4.10

n3 tak sabar!!!!!!

wahhhhhhhh!!!xsabo nye daku!!!!
alahh pe lg kan???
time2 camnie haruss la keje aku dok membilang hari jer..ehehehe...
tngl lbh kurang 2wks jer kitorg nak terbang!!!ceh cehh terbang la kunun kan...yelah,naik flight tu terbang la kirenye...
nak ikutkan dlm pale otak kami laki bini yg xcited nie, dah mcm2 plan beratur panjang nak disettlekan..ehehee..tp yelah, xcited2 pon kene beringat kan..aku xlupe mohon pd DIA moga mempermudahkan sgla perancangan kami nak blk TANAHAIR terchenta..uhuhuu...
verangan dok kat obersi jap!ngheee;)
alahaiii windunye aku kat sume org2 kl! eh,kowang rindu aku ker? ahh!fedulikk!yg penting aku windu org2 yg aku syg........

~MAK ABAH
~KEMBARKU FOREVER!!
~ANAK2 BUAHKU
~FAMILY BELAH LAKI AKU
~MY BFFs!jumpe korang nti tau!!!
~P.M JLN TAR;)
~ DAN SEGALA MAK NENEK MAKANANSS @KL!!!

haaaaa tu br sebut psl ape yg aku rindu sgt, blom msuk lg ape yg aku nak buat!ehehhee..

kebetulan plak, ade kazen aku nak kawen..so dpt la jmpe ngan atuk aku n all de kerabats!
pastu nak kene beli kain n tempah utk raye lg!uihhhh xsabo sungguh fomfuan nie kan!yela..nie jer skali aku blk b4 raye nti!abis tu xreti2 lg nak pegi tempah bj?kang tailor kesayangan aku tu takmo amik order lg baru fadan muke!ehehehhe..

uishhh udah ler tu...xnak la aku listkan sume kat cni...bahye maa..eheheh..ckup2 la smp cni aku show off KEXCITEDTAN aku nak blk kl!!
5 BULAN weihhhhhhh xblk kg!!!!


KL!!tngu dakuuu!!!

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!