1.4.10

LABUAN f.t

Okeh,nie citer psl kami g labuan last week..(ape kehei nye lame beno perap tuu??line sengallaaa!!!!ilang mood aku nak hapdet citer nie tauuu!!uhukhukkk)

sebenonye,xde plan lngsg pun nak g labuan tu. laki aku tu ha,ade koje kat sane..ari tuh dier da gi skali,blk ari jew..skali job tu dpt..tu yg dier ajak anak bini nyer nie..yelah kesian kan kene tngl 2 ari lak tuh..ehehhee...ini pun last minute laki aku suh packing2..

so,ari khamis tu bertolak la kitorg nie include 2 org staf ren naik keta kitorg nie sbb yg lebey tu naik lori opis nak ker pelabuhan tu..dr umah p'jlnan 2jam utk smp ker MENUMBOK(pelabuhan utk ke labuan!) agak ganaz yer name tmpt tuh..ehehhe

nie la pemandangan sepjg jln..
kering..kemarau..
hutan t'bakor....



nie lori yg ikut ker labuan tu..

da smp pelabuhan MENUMBOK..
kitorg naik feri dpn tu..

balqis yg baru bgn tido..


rasenye naik feri tu da kol 2 lebih xsilap aku..p'jlnn ker labuan naik feri tu plak 2 jam lebih gak..
idup kat laut jelah agaknye org sabah nie kan..uhuhuu..



jom layan view laut nan terbentang luas :-P





nie plak kat dlm feri, ade ekon,ade seat bole nonton dvd,
ade juge mini kantin;)






aku xtau ape bende bulat kat tgh laut tu..

time nie da nak smp..
nuuu da nmpk labuan....

kapal2 camni bersepah!


nanti cont. lg citer esok hari yer..hohohooo

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!