3.4.10

Labuan f.t - day2 - jumaat

Ari ke2 nie,ren kene g wat keje dlu..aku ngan qis tngu kat hotel la..tgh ari tu br ren blk, kitorg kuar mkn..pastu g beli tiket feri utk blk esok..tp tu pun kitog blk naik feri xpress jer, xnaik feri yg cam dtg smlm coz da fully booked..so,t'pakse la tnglkn keta, nti staf ren bwk blk on sunday..

pas beli tiket feri tu, kitorg jln2 kat shopping mall kat labuan nie, ade la 1 mall tu, pelik name dier tau 'UJANA KEWANGAN'..tah pe meaning dier pon aku xphm..ehehhee tibai jelah!
xde la beso mane pun,biase jer..aku juz beli coklat kat free duty shop yg melambak2 kat cni..


nie mase kat umah customer ren yg nak pndah tu..
org thailand xsilap aku..nak blk dah negara asal dier..;)
bosan2 tngu tu,aku pon layan la balqis yg pntang nmpk aku pegang camera..ehehhe




bosannye psl,umah dier pun aku snap!ehehhe


ok, nie da beli tiket feri xpress nak blk esok..
camne la rasenye naik feri tu kan..
3jam stgh woooo!!!!

nie view kat tmpt beli tiket feri tu aka jeti utk kemane2
via ferry;)


nie lak kedai2 free duty coklat yg bersepah2 kat labuan nie..
sgt sesuwaiii utk mereka yg giler coklat yer;)




mende alah nie lg xyah citer!!
merata2 tmpt ader jual!!!ehehhee


pastu da ptg, kitorg g museum aquarium..sajer2 jer abihkn mase sbb da xtau nak g mane..uhuhuu..

replika ikan ditepek kat dinding siap ngan name skali!
haaa sape2 yg xkenal ikan ape tu, mmg la patut bace sekor2!hihihiii
(aku pun mane kenal sgt ngan ikan2 nie!kalo laki aku xyah citer ar,sume ikan cam kawan dier!ekekekeeee)





pastu gi playground kat tepi aquarium tu..
balqis lak mmg pntang nmpk!nak taman!nak taman!!!!!




daa..jom blk...
sebenonye time nie da ptg tau..dah kul 6!
tp panas lagi...huhuhuuu

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!