3.4.10

Labuan f.t - day last - sabtu

Nak blk dah!!!!!!!sonokkkk sbb ermm...ckup la kot 2 ari kat labuan nie!!!ehehhee..jgn mrh arr org labuan..maybe sbb kitorg xtau nak g mane sgt kan..lgpun tujuan utama kitorg g labuan nie pun bkn la semata2 sbb nak jln, tp sbb ren ade keje..kalo x,mungkin xsmp kot lg kesini..uhuhuhu..

Pagi nie ren keje g settle lg keje kat umah customer tu, then g hotel amik kitorg g mkn jap alas perut.
tiket feri kol 12.30..


tetibe!!!!!!!!!!
ujan di bumi sabah!!!!!
owhhhh rindunye aku kat ujan!!!!
da lame woo xujan kat sbh nie...smp masuk berita kan sabah kemarau..huhuuhuu
syukur,alhmdulillah..............

(pic nie mase pagi kat hotel lg, b4 ktorg check out)


okeh,nie da kat dlm feri xpress tu..
condition nye agak selesa,ade tv,ekon

1st class kat belah atas,
2nd class kat bwh..
ala2 mcm bas double decker gitu..ehehe

muke bole senyum lagi...tapiiiiiiiiiiiiii




dan akhirnye.........baru la aku rase pengalaman naik feri nie.........uhuhuuuu..
aku mabuk okeh!!!2x aku muntah sbbnye dah la ekon sejuk nak mampussss!!!
pastu along the way kat tgh laut tu mmg terase la ombak kuatnye..
ya Allah time tu mmg aku asik doa cpt la smp..sbb aku da xthn sgt..
dgn perut mulas2 lg..sabo jelah.....
seb baik la balqis tido ngan aman, siap aku ready cardigan lg,,.dpt la dier tido nyenyak
tanpa ganggu mamanya yg da nak fengsan!!!!!!
mmg lain la rase ngan naik feri yg bole naik keta tu (mcm feri kat penang tu)
sbb feri nie agak kecik saiz nye & yg penting
3 jam stgh aku rase nak t'keluar isi perot aku nieh!!adoyaiiii
aku rase idok ler lagi aku naik feri nie..huhuuu

aku sarankan pd kowang yg nak try, bole2...silekan..ehehhehee
tp btolla kan..nie la dier namenye pengalaman....
kalo x, idok ler aku merase smp bile2....
org2 sabah nie pun aku rase da xheran lngsung pun
 dgn segale mak nenek jenis bot ker, feri ker, tongkang ker!!
sbb nye idup diorg mmg dikelilingi laut yg t'bentang luas nan indah ini..huhuhuuuuuu

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!