3.3.10

yeay!!!mak dtg!!!

Sabtu lps mak ngan family abg aku dtg kk...uhuhuu..rindunye aku kat mak...aku pun tau mak pun mesti rindu kat kitorg..ehehhe...yela da bp bln xjumpe woo..mak aku smp sini sabtu pagi, aku da siap msk2 utk lunch..diorg smp lepak2 jap pastu mkn..ptg tu anto akak ipar aku kat lcct, dier nak g tawau lak..
pastu kitorg jln2 ar kat beach tg.aru..b4 blk singgh giant kat city mall ngan lepak minum kat oldtown..baaaruuu la blk..esok jln lg!yeayy!!

br pas anta akak ipar aku kat lcct..dier nak g tawau, ade koje..

peace from fify..qis xpndai wat lg..

nie kat mcd, 1borneo

bwk tgk sunset kat tg,aru beach..


qis mule2 main air jer..

dah bwk g msuk air tu..silap laa..

nice pose from them!ehehhe


haa kan dah..
dgn suar jeans..terus rendam..hadeiii

abg aku ngan anak dier,fify..

fify sgt xcited mandi air laut...
ari2 mau kalo camni..ehehhe

blk tu sngh giant,..
qis pnjm baju fify..blasah jerr..ehehe

lepak minum dlu kat oldtown..

mak ku cayang!!

^^fify^^

^^qis^^

smbung lg esok...

1 comment:

  1. fify dgn qis nie sebaya ke fyza.ngam ye diorang.fify x kisah lak erk mama dia xde.relax aja duk dgn papanya

    ReplyDelete

haa..komen!komen!