18.3.10

melimpah!!!!!

ele..tgk pic da tau kan??yerla..tu kan coklat..ehehhee..smlm ren g labuan,ade keje..tp blk ari jerla..bkn pegi mkn hangin pun..tu pun bgtau aku last minit kene pegi..
mase dok fesbuking, tetibe sorang member aku nie dok kat kudat bgtau kene beli coklat kalo g labuan sbb murah!ehehehe..ape lg dgn zasssssssss nye aku msg ren suh beli coklat!br aku igt kat labuan ade FTZ..
ren smp umah smlm da kul 12 mlm...huhuuu..shian dier,keletihan.........
ren kt kalo nak jln kat labuan sehari jer da bole settle 1 town tu..kecik jer labuan tu..ehehee..ok,nti kte pegi yer syg..ehehehhe


huhuuu!!puas la aku melantak coklat pasni!!!!!
thanx dear..tp jgn pelik ek nape bnyk cadbury jer..
sbb nye laki aku nie beli mane yg dier kenal & penah mkn jer..
dier takut kang beli yg pelik2 xsedap/aku xnak..
ehehehe..xkesah la syg..asal namenye coklat sedap!ehehehe

1 comment:

  1. wao banyak nya fyza.pegi beli kt kilang ker nie.

    ReplyDelete

haa..komen!komen!