14.12.09

::preparation to transfer::

Assalammualaikum........
spt yg kte sume sedia maklum yer pembaca2 sekelian, aku,laki aku & anak aku akan membuat penghijrahan.....
cehhhhhhhh!!!ayat xbole blah!!ehehehe
k la kowang, aku rase ramai jer yg da tau kami kene trnsfr KK kan! so,xtvt angkut mengangkut tlh pun dimulakan dr ari tu lg..start dr brg2 kat umah sewa kami kat PJ tu dulu pegi, then brg2 letrik, & baru nie angkut brg2 kat umah mil aku nie..igtkn sket jerlah kan,ropenye kalo dicampur2 ren kate penuh 1 kontena!kalo kene charge tu mau puluh riban!!uhuhuu..syukuurr laki aku keje situ..ehehhe
dan lasttttt skali nti, br la angkut keta tu..rase2 bole lg sumbat brg2 dlm keta tu kan?ehehhe

Dan 1 lg aku rase yg kowang pn tau gak..15hb aku last keje...hrp2 berkat rezeki kami sbb tngl laki aku tu jer sorang yg koje..haruss la pasni b'jimat cermat kan..dah ler dok tmpt org..uhuuhu..
Moga aku tabah & kuat hadapi sgla dugaan yg mendtg..insyaallah aku akan jg family aku sebaik mungkin..doakan kami slmt yer...amin............

nie ade sket pic pndh brg by SUBALIPACK..
ehehe..tmpt laki ku keje daa..


abess licin umah mil aku!ekekkee
kijamm!kijamm!
xdela...igt aku kijamm sgt ker??ehehe..haruss la mil aku nak
beli sume yg baru kan?ekekkee








sbnrye kitorg order pizza,
tp disebabkn sumenye kelaparan termsk ngan aku2 skali,
haruss la lupe nak amik gambonye,.
nie yg tngl balance2 jer..ngheeee


nie bilik aku pon dah bersih..ehehe
tngl katil,almari & meja pc jer..


tu sume brg dr umah jer..
yg dr umah PJ dulu & brg2 baru beli sume
da sampei ker KK..


itu kotaknye yer.. ;)


keletihannnnnnn...

4 comments:

  1. pakcik yg aku nyampah 2 pon ader gak sebok kat situ kan.....hehehehehe

    ReplyDelete
  2. welcome to borneo...insyaAllah semua ok..xder beza nya KK dgn smjg...

    ReplyDelete
  3. k irma,insyaallah..thanx..ape2hal kte contact2 nak?bole jmpe..ehehhe

    dekda,ko nie kan!udah2 ler tuu..ekekke

    ReplyDelete
  4. ehehh..
    banyk jugerk barang ek?
    xpe fyza..hangkut jerk..kt sane senag xyah beli dh..
    gud luck+semoga bahagia di KK..
    yg penting on9 yerk.. =)

    ReplyDelete

haa..komen!komen!