12.11.09

REMBAT lagik!

Aku rembat shuz wat kali ke-2 kat kedai 'shopperlicious' ..
kali nie aku terrrr order sbb tailor aku, kak zia yg nak sgt wedges yg penah aku beli kat kedai tu..stp kali aku pakai, mesti dier tnye mane aku beli..last2 aku ckp "mai la sy belikan nak?sbb nie beli kat kedai on9". pastu ofcoz la dier nak kan..dan2 jugak la aku pon terbeli la jugak...ehehhe...
Smlm kasut nie da pon smp kat tuannye..uhuhu..mesti la xsabo nak dpt kasut dier tu kan!senyum smp ketelinga lagikk..;) tp aku xhengat lngsg nak snap pic kak zia tu..mmg la aku sayaanggggggg sgt kat dier!sbb very2 de understanding..aku anto kain kat dier start aku blaja kat melawati tuh smp la bj konvo,baju raye,baju tunang, baju nikah & smp la nie bj raye balqis pon aku anto kat dier gak!memang sah aku suker sgt2 jahitan dier tuh!n last skali nie aku ade anto kain utk wedding kazen aku nx mth..uhuhuu!!!lurve u lah kak zia!mmuuuaxxxxxxxxx

santek kan?kan?
nie sayer punye!;)


sile abaikan kakiku yg xbape santekk tuh! :-P


haa!!nie la wedges yg kakzia idam2kn sgt tuh!
sebijonn cam aku punye!eheheh

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!