5.11.09

di akhir2 ini...

Slm..
di bln2 t'akhir 'di sini' aku agak serabut dgn preparation,packing n mcm2 lg la...ikutkn ati nak jer aku resign skang gak sbb aku tersangat2 rase ingin abiskn mase ngan family n kwn2..tp disbbkn aku msh pk kn still aku bole keje n dpt gaji till mid dec nie,aku keje la jugak..after dis,i hv to resign........aku da xkeje..uhuhuu..

3 comments:

  1. sedih la pulak entry ko ni..sob..sob...
    jgn sedih2 kawan..kite berpisah di depan mata je...di hati tidak..cewahhhhhhhh...slamat berpaking...tapi ahad ni jgn dlupe beb!!!

    ReplyDelete
  2. alahai sedih nya baca tajuk tuh.bulan depan la erk dh nk pindah.jgn lupa kami na.... selalu la msg taw....

    ReplyDelete
  3. syapa,ifa..
    mmg rase b'celaru gak sbnrnye perasaan neh..yela,xpenah nak dok tmpt org kan..w'pn xjauh mane kan..
    apepon,aku xkan lupe kowang sume.....
    p/s:jauh dimate..dkt dihati;)

    ReplyDelete

haa..komen!komen!