19.10.09

OpenHauzz + Wedding

Fuhhh!selagi xabis raye gamaknye kan selagi tulah ade jer openhse kan?uhuhu..dan kami sedaye upaye memenuhi invitation2 yg ade..ngeh ngehhh..nmpk sgt kaki merayap!ekekkee..bkn ape..org dah menjemput kan,bwk2 la cube attend yg mampu yer dak?ehehhee..
so,sabtu tu 1st skali kitorg g 'breakfast openhouse' (pestime aku dengar!)..umah family seha kat bndr sri putra,bangi..antara makanan yg aku bedal pepagi tu nasik lemak,lontong,lasagna..ehehehe..pastu menu lain ade nasi dagang..suker la laki aku tuu dpt mkn n.dagang!ehehhee..
Kebetulan aku mmg nak ke selatan coz tghari tu plak wedding kwn ren kat alor gajah,melaka..
Blk dr wedding tu,snggh plak Nilai3, laki aku nak carik bj utk opis..huhuuu penat giler weh..tp penat2 pun cam nak pengsan,smpt lg pegi openhse umah kazen aku kat kota damansara..hadeiiiii..smp umah mndi2,terus tido..uhuhuu!rase nak patah pinggang2 sume!
esok ade lagikk!!!!!!!!!!next!next!!

sinaran matahari pagi..ngheee


mama pun nak jugee


kat umah seha..

kat luar umah plak..


yg nie da smp alor gajah..
tuuu panten lelaki nye..






panten pompuan..








gambo ngan panten b4 blk...

1 comment:

  1. jauhnye tempat ko merayap..aku pegi 2 3 buah umah kat klang valley ni pon dah x larat dah balik tu..ekekeee

    ReplyDelete

haa..komen!komen!