27.10.09

1st time in my life...

Sabtu lps, pertama kali dlm idup aku masuk PENJARA weh....acelli,company aku maincon utk siapkan penjara kat sg.udang,melaka tu..skang nie almost da siap..so,aku ngan akak sorang nie mmg xpenah smp lg site office penjara tu, smp la skang nie..so sabtu tu,dah mtk permission laki aku, termasuklah bos2 utk g sana..w'pun blom 100% siap lg, mmg rase lain msuk dlm tu weh..yelah tu kan tmpt 'keramat'..manelah ade org suker2 nak msuk dlm tu kan...
sbnrnye bnyk jer pic yg aku amik utk kenangan..tp mmg la xbole aku nak share kat cni atas tujuan keselamatan yer kwn2...kang xpsl2 lain lak jadiknye!uhuhuu....
blk dr sg.udang tu singgah lak nilai3, sian akak tu xpenah smp situ..ehehehe..
tp yg sadisnye ngan aku2 skali terrrembat sepasang kain....itukan alasan biasee??ehehhe


sonoknyee dpt dok blkg sorang2!ehehee


berenti lunch dulu b4 nak explore PRISON ituuuuuu!!



menyinggah nilai3


huiiii leganye dpt minum kelapa pandan stlh puas merayap..uhuhuu

sekian...lawatan smbil blaja utk ari sabtu..eheheh

No comments:

Post a Comment

haa..komen!komen!