28.9.09

xde mood nak keje...:(

Salam....ari nie aku start keje blk...uhuhu..teramat2 la malas & xde ati sbnrnye aku nak gi keje ari nie..sbbnye??
balqis demam panas da masuk 4 ari..uhuhuu..mlm td gi checkup kat klinik idzham lg coz demam dier x surut2..so,dr tu advice amik darah sbb still demam da 4 ari..ermm..stlh di pk2 kan, itu yg terbaik, kami pun setuju lah nak wat blood test balqis sbb takut denggi or whatsoever..(Ya Allah, jauhkan itu semua..) So,dr tu pun prepare surat utk wat blood test, then Ren check ampang puteri ade x emergency case mlm2 nie amik blood test, ok positive sbb kat situ 24hrs open..dan dgn cargasnye kami terus g amp. puteri...uhuhu..melalak2 balqis kene amik darah..sbb kali nie dier demam mmg lain mcm cket..ngan sume org xnak,nak ngan aku jer..pastu lemah jer 4 ari tu!sape yg xriso weh...
Alhamdulillah..xsmp 40 min. dah dpt result..sume baik xde pape..darah sume ok & sihat..cume demam biase..Ya Allah, syukur padamu...b'debar2 gak sbnrnye time tu..manelah tau ade ape2 kan...so, dr pun dah masuk ubat kat montot & suruh continue ubat sume cam biase..uhuhuu..aku sgt2 lega!!!!

demam2 pun tetappp bwk gi beraye!!uhuhu

br start demam...

4 comments:

  1. cian nyer anak dara ko yg comey ni..demam yer..elok la ko bwk gi cek pun..skrg deman x leh wat main..ape pun aku doakan balqis cepat sembuh..leh beraya ngan dina nanti yer..hehehe

    ReplyDelete
  2. thanx a lot pa..insyaallah balqis da sembuh nti aku bwk g raye umah ko..eheheh

    ReplyDelete
  3. La ciannya dak tomei ni dmam pns lak yea..
    Alhamdulillaih nsib tkda pepe kan yang..
    Harap Balqis cpt sembuh yea sayang..
    Mama jgn risau2 ok..
    Hope Balqis akn cpt sihat spt sediakala..

    ReplyDelete
  4. cian balqis..demam raya agaknye ni..alhamdulillah kalau demam biasa..iye la risau jgk sekarang ni mcm2..moga balqis cepat sembuh..;)

    ReplyDelete

haa..komen!komen!