1.8.09

syukur alhamdulillah........

kowang jgn bosan lak eh aku dok wat entry psl beday aku yg xabis2 neh..ehehhee..acelli,sume citer nie psl the whole week nie..aku combine2 jer skali la yer..hihihiii..
ntah nape aku rase betul2 disayangi org2 sekeliling aku..aku doakan murah rezeki kalian semua & aku juger sayanggggggg korang sgt2!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
31/7, jumaat ~ yahuuu!!dating ngan hubby laks!!ehehhee..aku dah puas berangan nak dpt mende yg "satu" neh!berbulan2 weh..hari nie baru ku mendapat!ekekekkee!!pastu dah dpt yg "itu" dinner laks..weeeeee sonokk nye berkali2..ekekeke..thanxx dear..i lap u lah!!

MY ADORE!!!;)at last i got'it.......

"

"

"

"


siap save & sent pic2 from crocs website nie kat laki aku!ehehehee
aku grab yg nie kat parkson klcc
then dpt lak voucher, bole beli bj tido balqis..ehehhee
pastu dinner kat sini laks;)

"

"

"



time kaceh syg..jasamu kukenang hingga akhir hayat;)

hubbyku yg sgt2 memahami wife dier yg ngadesss bangett..ehehhe

sodapp nye fried dumplin..

aku nye mushrom chicken rice

laki aku order char kuew tiaw

cuci molott: banana fritter ngan eskem (pisang goreng daa)


yg nie mayb the last 1...from opismate gak..kak hafffiza yg comey!!thanxxxxxx!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
28/7, selasa ~ erm, skali lg aku celeb beday ngan dak2 opis yg sudi memblanjer aku mkn...nak ikutkan everytime ade staff2 nye beday (female only!) mmg kitorg same2 celeb, tp slalunye tong2 beli kek jelah..tp agaknye sume pon dah muak mkn kek, so diorg bwk ler aku mkn luar laks..ehehhe sonoknye!!


hmm..nak mkn ape yerrr...

aku yg hepi diblanjer!ngeh ngehhh..

waaa..slim nyerr gelas neh..ehehhe

yeayyy!!aku punye iced choc + spagetti chickenball (sgt menyihatkan2!)

kak mah yg baik ati blanjer aku..time kaceh yerr..nti blanjer la lg!ehehhe

kak fida + mira

eh,tetibe ade lak yg ltk cekelat atas meja aku!
nie dak liza yg bg...uhuhuu
dah ler konyang mkn sr..pastu tibai cekelat lak!sihatt..sihattt...;)

1 comment:

haa..komen!komen!