3.8.09

jumpe gak akhirnye..weeee;)

Waaahhhh sonoknyeee!!sabtu lps we gather together!!
~aku~fyda~seha~anis~nadia~
bkn senang nak dpt jumpe cenggini weh....yelah,dah masing2 pon ade komitmen lain kan, so asyik la cancel planning nak jumpe..at last jadik gak plan kitorg yg last minute neh!agaknye
mmg btol la kan, wat last minute planning lg menjadik dr plan awal2!ehehehe...
kebetulan nadia nak dtg kl dr jb, dier tnye aku mane nak mkn char kue tiaw?aku suggest la mali's, mane lagi..ehehhee...then aku sound ar, kalo nak jumpe ok jerk coz mmg kitorg xde planning lain mlm sabtu tuh. pastu aku sj ar try ajak anis & seha kot nak join skali..yerlah, kang xajak ade yg majukkkkk..ehheee..nak xnak tu blakang kire, yg penting kene diajakkkkk!!ehehhee...yg bestnye sume dpt join..kitorg ber5 jer..tp mmg susah bangetttt nak dpt kumpul lima5 neh!!kitorg nie kire rapat gak la mase kat 'edi' dolu..aku,pida n seha 1 umah..anis ngan nadia lak 1 class ngan pida..smp skang kitorg still rapat..moga persahabatan kte sume kekal hingga akhir hayat k...luv u olssssssss lahhh!!!

sume da smp..makanan pon da terhidang..tp kene la amek gambo dulu..ehehhee

aku nyer special ckt + carrot susu

anaz tgh pk bole ker aku abisskan nasik lemak ayam neh??

ami yg gataii sengeh2 kat seha;)


kte makannn duluuuu!!


okeh..jomm amek gambo lagiiii..ehehhe

anis + seha
the anak daresss

balqis + aku + anis + seha

pesal ko wat muker camtuh nis??


masing2 update citer terkini!ehehhe


dah pueh amik gambo kat dlm, sambung kat luar lak!




~sahabat khoribb~
nadia + pida + anis



last gambo bersamee..

kitorg nak melawat uptown jap..ehehhe

papa + balqis
ok, berakhir la gather kami mlm tuh...
kitorg tido langat..
k daa...

2 comments:

  1. luv u guys!!!thanks to penganjur majlis en.ren hubby fyza yg tlh bermurah ati membelanja ktorg sume..semoga murah rezeki kalian...amin...well..a mini gathe yg best!!!

    ReplyDelete
  2. fiza..best kan dapat buat gathering ngan member2 lama..kitorang dl bdk2 5j rajin buat..skarang tak dapek laaaa...masing2 dah ada komitmen..;)

    ReplyDelete

haa..komen!komen!