27.7.09

hepi beday to me!!!!

Semalam 26/7/09 - genap umo aku 26yrs...uhuhuuu..tua sudaa!!
Ape pon aku agak terharu la atas usaha mil aku, farah sil aku n of coz my hb yg susah payah nyorokkan cite sebenar dr aku yg beria2 nak wat mkn2 smlm, siap jemput moksu (mak sedare hb) & kak elin 1 family (kazen) dtg mengecohkan umah kami tuh!!eheheheh
tp,dah name pon dok 1 umah, nak nyorok2 dr aku pon, kene la aku tlg2 mane yg patut kan?ehhehee..ropenye mil aku nak msk mee kari yg sodapp gilerr & nasik lauk ayam goreng black pepper ngan sambal udang..
laki aku plak bgn tido terus kt nak kuar cuci keta la kononn,ropenye g beli kek..eceh cehhh pndai yer korang sume belakon!!xper2,usaha murni korang aku sgt appreciate..ehehee...
rase cam klako pon ade, tiup2 lilin bagai..ekekeke..xper2..skali skala ape slhnye kan...
pastu dah kenyang mkn, bukak adiah lak!wahahahhaa..sume dpt stok kain baju!!
neway, aku ucapkan soooooo many thanx pd sume yg sudi menjayekan majlis mensurprisekan celeb beday aku smlm...luv u ollssss!mmmuaxxx!!!

"hepi 26th bdeay our luvly syahfiza"
ahakksss..terharunyeee....;)

cover line segan...potong ngan anak..ekekke

eceh cehh...


abaikan gambo2 aku yg selekeh tu yer!!ehehhee

air setong!
ewahh..pndai dah mil aku wat karamel!hihihiii



balqis ngan pak lang

laki aku amik kek..

haa..jemput2!



balqis yg cumil!

yeay!jom bukak adiah!!

tudung tu dr kak elin (yg pregnant pakai bj pink)

eh eh!ade lak yg nak toraiii?ehhehee..
keco tul la moksu nih!



okeh..sume ade dlm paperbag nih!
eh,mane adiah laki aku bg??ehehee..tungguuu..

finally,thanxxx againnn!!!
"oh yerr...lupe lakss..aku share beday ngan kembo aku (fida) ofcoz...
tp tu la..xdpt celeb same..uhuhuu..sedey la plak..
bile la kitorg 2 dpt kuar sesama together2 ek..
besnye kalo dpt...sayanngg..bole ker?ehehehee"

2 comments:

  1. Happy Belated Birthday Shahfiza..tak lupa jugak utk Shahfida..semoga panjang umur, murah rezeki, bahgia selalu..

    ReplyDelete
  2. apie 26 beday fiza...ko dah tuaaaaaaaa..kahhh...sonok nyer dpt suprise2 gitu..kalau aku..x yah adiah pun xpe..janji celebration tu penting...mesti ko terharu kan fiza..hehhe..semoga ko panjang umur.murah rezeki..wat anak byk2..hehehe

    ReplyDelete

haa..komen!komen!