28.7.09

hadiah dr somi...;)

Ecelli, adiah nie dah dkt 1mth aku dpt..ren belikan awal cket..sbbnye?erm..aku pon xsure nape..ehehhee...xdela,ari tuh kebetulan enpon aku sound system problem, pastu dah alang2 nak repair, dier belikan jelah yg baru..so, kire adiah beday in advance la..

enpon baru nie jadik pilihan laki aku sbnrnye, bkn aku taww....aku ikottt jerk!dah org nak bg, xyah la bnyk songeh lak!!ehehehe..yg penting musti brand norkiah!!aku xpenah pakai enpon brand lain dr dolu lg..setia giteww ngan norkiah!!lgpon aku ngaku yg aku mmg x expert gune brand lain..terhegeh2!!ehehhee...

~norkiah ku cayunk~

>it's my E71<
enpon lame aku,dah dkt 3yrs aku gune..
condition not bad,dah repair then
aku da pass kat kembo aku;)

norkiah dolu & skrg..ehehehe
eh,ade lak selit hbag??
ehehehe..ecelli, bag nih ren beli b4 dier g kuching ari tuh,
dah bini dier dok potpet2 xde hbag beso cket..hihihiii
so,ngan terharu lg skali,
aku assume dua2 nie adiah beday aku la yer??ehehehe
(sukati ko la fiza!!)

1 comment:

  1. Wahhh beshhhnya dpt hdiah bes day..
    Sya pn pnh gna jap jer norkiah E71 tue pastu jual smula coz sya merajin main msg tp yg ni susah ckit kan coz xshare keyboard..
    Tp kalu rajin tgk email memg bguss gna E71 nie..memg kiut n sgt santekkk..

    ReplyDelete

haa..komen!komen!