1.7.09

en.somi

sbnrnye bnyk jer brg nak update..tp tulah..cam xde mood la plak..
kali nie n3 psl en somi ku muhammad azreen b azmi (eceh ceh!name penuh giteww!ehehee..) mase gi o'station kuching..
oh yer, mai tmbh lg citer psl co. nie ek!co. nie worldwide service of moving, forwarding, records mgmt & bnyk lg lah..kalo nak details kot korang nak pndah ker or angkut barang dr oversea/domestik no halnye!ehehhee..;) pegi sini k--> http://www.subalipack.com/
ecelli,since laki aku keje kat co. nie, mmg bnyk kali dah dier kene o'station coz ade bnyk branch especially kat sabah n sarawak tu..
pastu dngr2 lak every 3yrs, top mgmt decide nak sume manager rotate supervise branches..uhuhuu!camno tuh?wat mase nie ok lg la kan coz bos2 laki aku nak laki aku monitor kat HQ..abis tu kalo dah smp mase kene transfer ape kess?dah sah2 aku kene ikott!!uhuhuu!!
neway, aku syukur sgt2 coz sjk laki aku keje kat co. nie..rezeki b'tmbh w'pun penat keje..alhamdulillah..

kuching's office

blom ape2 amik gambo view dulu!

makannn!!!

de resort..xtaw ape name..

time to soping utk bini!ehehhee

some of de colleagues..

same lar..

abc sarawak..
sgt sempoii..
trade mark!



kuching's town

sg. sarawak..


tepon sape laa tu??
k,tu jelah gambo utk cuci mate kali nie yer..
dah xdpt pegi tu,dok diam2!uhuhuu..

2 comments:

  1. fizaaaaaaaaaaa..ko nak berpindah ker???huaaaa...chedih nyer..ari tu sha2 ..skrg ko lak nak pindah...huhuh...nanti ko mesti rindu kat aku kan??kan???hahhaha..xpela fiza..kalau perubahan tu terpaksa di buat utk mengubah cara kehidupan korang sekeluarga..why not kan..semoga korang mendapat hidup yg lebih sempurna lepas ni..aminnnn..(doakan aku gak yer..hehehhe)

    ReplyDelete
  2. pa,bkn skang kitorg kene pndah..xtau lg..cume dngr2 camtula..but still xtau lg bile pon..jgn la cedih2 k..aku xkan lupe ko punye!ehhehe..

    ReplyDelete

haa..komen!komen!