28.7.09

hadiah dr somi...;)

Ecelli, adiah nie dah dkt 1mth aku dpt..ren belikan awal cket..sbbnye?erm..aku pon xsure nape..ehehhee...xdela,ari tuh kebetulan enpon aku sound system problem, pastu dah alang2 nak repair, dier belikan jelah yg baru..so, kire adiah beday in advance la..

enpon baru nie jadik pilihan laki aku sbnrnye, bkn aku taww....aku ikottt jerk!dah org nak bg, xyah la bnyk songeh lak!!ehehehe..yg penting musti brand norkiah!!aku xpenah pakai enpon brand lain dr dolu lg..setia giteww ngan norkiah!!lgpon aku ngaku yg aku mmg x expert gune brand lain..terhegeh2!!ehehhee...

~norkiah ku cayunk~

>it's my E71<
enpon lame aku,dah dkt 3yrs aku gune..
condition not bad,dah repair then
aku da pass kat kembo aku;)

norkiah dolu & skrg..ehehehe
eh,ade lak selit hbag??
ehehehe..ecelli, bag nih ren beli b4 dier g kuching ari tuh,
dah bini dier dok potpet2 xde hbag beso cket..hihihiii
so,ngan terharu lg skali,
aku assume dua2 nie adiah beday aku la yer??ehehehe
(sukati ko la fiza!!)

27.7.09

hepi beday to me!!!!

Semalam 26/7/09 - genap umo aku 26yrs...uhuhuuu..tua sudaa!!
Ape pon aku agak terharu la atas usaha mil aku, farah sil aku n of coz my hb yg susah payah nyorokkan cite sebenar dr aku yg beria2 nak wat mkn2 smlm, siap jemput moksu (mak sedare hb) & kak elin 1 family (kazen) dtg mengecohkan umah kami tuh!!eheheheh
tp,dah name pon dok 1 umah, nak nyorok2 dr aku pon, kene la aku tlg2 mane yg patut kan?ehhehee..ropenye mil aku nak msk mee kari yg sodapp gilerr & nasik lauk ayam goreng black pepper ngan sambal udang..
laki aku plak bgn tido terus kt nak kuar cuci keta la kononn,ropenye g beli kek..eceh cehhh pndai yer korang sume belakon!!xper2,usaha murni korang aku sgt appreciate..ehehee...
rase cam klako pon ade, tiup2 lilin bagai..ekekeke..xper2..skali skala ape slhnye kan...
pastu dah kenyang mkn, bukak adiah lak!wahahahhaa..sume dpt stok kain baju!!
neway, aku ucapkan soooooo many thanx pd sume yg sudi menjayekan majlis mensurprisekan celeb beday aku smlm...luv u ollssss!mmmuaxxx!!!

"hepi 26th bdeay our luvly syahfiza"
ahakksss..terharunyeee....;)

cover line segan...potong ngan anak..ekekke

eceh cehh...


abaikan gambo2 aku yg selekeh tu yer!!ehehhee

air setong!
ewahh..pndai dah mil aku wat karamel!hihihiii



balqis ngan pak lang

laki aku amik kek..

haa..jemput2!



balqis yg cumil!

yeay!jom bukak adiah!!

tudung tu dr kak elin (yg pregnant pakai bj pink)

eh eh!ade lak yg nak toraiii?ehhehee..
keco tul la moksu nih!



okeh..sume ade dlm paperbag nih!
eh,mane adiah laki aku bg??ehehee..tungguuu..

finally,thanxxx againnn!!!
"oh yerr...lupe lakss..aku share beday ngan kembo aku (fida) ofcoz...
tp tu la..xdpt celeb same..uhuhuu..sedey la plak..
bile la kitorg 2 dpt kuar sesama together2 ek..
besnye kalo dpt...sayanngg..bole ker?ehehehee"

moga ade rezeki..

Jumaat,24/7/09 - aku g interview govt.
Mmg xpenah aku rase b'debar2 smp camtu skali!uhuhuu...mayb sbb aku menaruh harapan yg agak tinggi kot..tp aku lbh b'harap aku dpt jwb soalan interviewer tu ngan baik....alhamdulillah..sumenye b'jln lancar..skang nie debaran tunggu result lak..dngr2 dlm sebulan lbh camtu..aku akan terus doa moga ade rezeki utk aku keje gomen...insyaallah...

21.7.09

MU vs Mesia [part 2]

As promised,dis part continue dgn gambo2 during the games & players k..xde muker2 aku laki bini dah..kang bosann lakk..ehehhe..lgpun org musti beria nak tgk player MU kan?kan? ehehhee..
acara pembukaan..
persembahan pancaragam
kanak2 riang sbg pengapit;)

wokehh..player mesia dah masuk warm up dulu..
sesi warm up..
wooo..edwin van de sar sudahh mariii..
warm up gak duluu..

fuiyoo..gambo mahal nih..
ehehheee

okehh..sume player MU sudah msuk pdng
utk warm up gaks..

from left: xsure;), barbatov, ferdinand, giggs

yeahh..warm up lagikk!

okeyy..warm up dah abis,
masuk pdng blk..game nak start dah!!

beratur dulu..amik gambo kenangan..ekekee

zooommiingg..
bole laa...

haa..salam2..


MU lagikk
cam dkt jerr kan?
ehehhee..
okehh..let's start babe!!
rase cam kat obersea lakss..ehehehee

dah abis 1st half...

selingan;
pancaragam from st.john

minit ker 78: 2-2
fuhhh..vange2!!

alexxx..where r u??
fru yg setia berkawal & berkawad..
finally..the result is..
MU 3 : Mesia 2
ok,game da abis..
sedia utk merempuh lautan manusia!!
kene cargas coz pasni ade program lain laks..