4.6.09

sakan noo..

smlm aku coti..bwk balqis g chekup n cucuk for 1yr..ehhee..bagus tul lah balqis xnangis langsung!!siap pandang nurse cucuk kat bahu dier..pastu ekk pon xde!uhuhuu..caiyok2!anak mama!
pastu blk beli bekpes..mkn2,bg balqis mkn gak pastu siap2 kami laki bini nak kuar dating jap!ehehee...yela..dah lame woo xkuar dating ber2 nie..so,kami amik kesempatan cuti smlm utk dating!ehhehe tgk wayang beb!!aku da booking siap2 cite terminator salvation kat klcc!ramai gile dak skola!yela cuti kan..
b4 tuh g maxis jap, nak terminate line tenet yg kitorg penah pakai dulu mase kat umah pj..da pndah keramat,ren dah setup lain..ape tah kenamanye aku xtaw!eekkekee..whatsoever..
abis movie tu kitorg round2 jap,igt nak belikan balqis sandal nike/adidas ker..smp al-ikhsan kat ampang, ampang point, jj sume kitorg redah semata2 nak gak beli sandal tuh..tp sangat2 keciwa!!xde saiz..pastu dah ade yg minat,bole lak tngl display jerk!xnak aku beli!aku mmg kureeng cket nak beli barang yg tngl last2 nih!xtaw nape!mmg aku akan elakkan beli..
lastly..dah xde sgt kitorg pon grab ler sandal lain..uhuhuu..demi nak beli gak something utk balqis tercayunk ku itew!!! xper balqis..sok2 kalo mama papa nmpk jer ade sandal n available size, terus mama/papa beli k!dun worry dear!!mmuahh!!
kirenye smlm mmg sakan la kami laki bini dating! tp dating2 pon sume plan kami settled k!ekekee..dari klcc,ampang(al-ikhsan),langat (amik kain kat umah mak aku nak anto jahit), ampang point(al-ikhsan gak),melawati (my fav tailor), ampang point, n lastly br gi jj w.maju..still keciwaa...

haruss ader muker kapel g dating!ekekkee

nilah sandal idaman aku tuh!!tp keciwaa..


kat kaunter maxis, kene settle sume payment!!

terminator salvation!fuhh bestt gile weh!

action + dramatic (aku siap nanges mase ending cite tuh!ekekeke)

psstt: korang, kalo ade nmpk cam sandal yg aku kenan sgt tu, bgtau aku kat mane tau!

3 comments:

  1. Wahhhh dating ngn Cik Abg yea..harusss wat selalu tue k..tkpe nak daress tue jgn d lupekan hehe..memg sweet sandal yg nk li kan dia tue..Tkpe nnti cr lagii d tmpt lain usaha tangga kejayaan yea..

    ReplyDelete
  2. amboi..kan main lg pegi dating ek?eheh..kitorg dating mesti bertiga,xde org nk tinggalkn zafran,:))
    huhu..dh lame xtgk wayang..bestnyer..rasa mcm zaman2 bercinta kn?:P ekekek...

    ReplyDelete
  3. wahh..dating tu..rajin husband ko melayan pegi sane sinun kan? kalau laki aku sure die suh aku pegi sendiri..hampehh..kahhhh....aku x biase tgk wayang tanpa airiel..nak tgk wayang sure kene bawak airiel kalau x rase lain mcm..ekeke...lawo gak erk sandle yg ko minat tu...pinkyy...i likeee....ehehe

    ReplyDelete

haa..komen!komen!