6.5.09

tag 'bout wedding

Salam..ini tag dtgnye dari syapa yg pestime tag aku!ehheee...yelah..aku kan br jerk berblogging nih!
ok..nie cite kawen aku!!
Memula upload gambar kahwin yang paling korang gemari...
~ecelli bnyk pic kawen aku suker!tp xde lak dlm pc aku nih..so yg mane ade jer,aku ltk la yg nie..mlm berinai after nikah
1. Nyatakan 4 sebab mengapa korang suka dengan gambar di atas.

i) kami ber2 nmpk sgt suwettt..ngeh ngeh..bleh ker up diri sndiri?bleh jer kan2?
ii)time nie debaran br pas nikah blom ilang lg..so,amik pic dkt2 camtu pon aku still b'debar!
(eh mcm la xpenah amik gambo camtu b4 kawen!eheheee)feel dier lain seh..
iii)ermm kaler kuning/oren bj tuh nmpk kami sgt hepi,shining,florecent & hot!ekekee
iv)rase cam snsta becinta tgk gambo nih!hihihii

2. Bilakah tarikh pernikahan korang dan di mana?
~nikah: 24.8.2007(jumaat) dinikahkan oleh abah aku sndiri kat Surau Al-Falah,bt.14 h.langat (surau kat umah parent)
surau b'sejarah nih coz kami 3 beradik pompuan sume nikah kat cni!aku larr closing nye..eheheee

3.Tema
~ utk majlis nikah:putih yg tulus & suci..:)

~ majlis sanding esok arinye:bronze/gold


utk majlis potong kek & outdoor time! ~reception belah laki: light purple

4. Mengapa korang memilih si dia tuk dijadikan teman hidup???

~walaupun aku kenal dier kejap jer xsmp setahun b4 kawen,tp aku dpt rasekn dier sgt sesuai utk aku..aku suker perangai dier yg b'terus terang,xde cover & control macho or whatsoever!xde sorok2 pape yg baik & yg buruk..tu yg aku respect!rase cam dier pon dah percaye kat aku w'pun br sgt kenal..dgn family & adik2 dier pon camtuh gak,sgt2 bert'jwb. w'pon dier tak seromantik mane,tp cket2 tu ttp ade gak!ehehheee..pd aku ren teman terbaik dlm hidup aku (selain kembar aku) coz dier sgt2 phm aku, bleh jdkan kwn,bestfren & loving couple..

5. Nyatakan harapan korang dengan ikatan perkahwinan ini.

~of coz aku harap jodoh kami kekal hingga akhir hayat, sama2 dpt bimbing anak2 & bina keluarga yg bahagia, jujur & b'tanggunggjawab each other...

6. Tag 6 orang lain tuk buat tugasan ini
~xde nak tag sape2..eheheee

5 comments:

  1. ala x puas la tgk pic kawin fyza.hehee cantik pic awak fiza.minta nk tgk album bleh???hehe

    ReplyDelete
  2. alamak!ye ker cantek?ekekeee..malu sayerr!ehehee..
    ifa,wat la tag tuh..kopipes jerk.nak tgk pic kawen dier gak!buat taw!

    ReplyDelete
  3. So sweeet both of u..mga bkekalan

    ReplyDelete
  4. muke ko kan pza aku nengok cam ala2 rossa tegar laa...cute sey...eheehehe..eh cutela ko pakai gown tu..

    ReplyDelete
  5. eheheee..ko nie!rossa yer?cute time tuh jerr kan..skang nie dah xde makne sume iteww!uuuwwaa!!!

    ReplyDelete

haa..komen!komen!