27.5.09

DE HOTTEST TODAY!!!


cite hot ari nie ade 2!!!
1) kisah rumahtangga ustaz-artis & bini ustaz yg glamer tu..akhil hayy~maizawati~waheeda!!
nape bile keadaan jd camni,mesti pompuan yg jd mangsa keadaan??mane peginye si lelaki yg dok mencanangkan nasihat,formula kebahagiaan,pendidikan,tips m'jadi suami-isteri & anak2 yg baik tu????
aku mmg akan follow citer diorg nie coz akhil hayy tu slh sorang pendakwah yg kami somi isteri minat & slalu psg cd dakwahnye dlm keta & even kat umah bile dah kes xde citer menarik nak ditonton..laki aku xpenah miss kumpul koleksi cd dakwah akhil hayy tuh!!kini,aku dah mule goyah!!!!huh!!kalo dah namanyee lelaki!!!!!!

2) glory glory MU vs BARCA!!
subuh nie confem laki aku akan bangun tgk bola coz laki aku adalah die hard fan MU occay!!!b4 nie kalo laki aku bgn tgk bola subuh2 pon jgn harap aku nak bgn teman!!bior ler dier tgk sorang2!tp kali ni..aku cam teruja lak nak join sekaki!ehehhee..yelah sume media dok citer psl game mlm nie!cam rase xnak ketinggalan la pulok!tgk la nti camne..kalo larat aku bgn la..kalo x,babai...lbh baik aku sambung tido....pd laki ku,all da besh to MU!kalo menang,mmg xle kt ape la kan,MU mmg tererr!tp..kalo t'golek,siap2 la tahan kutukan k!!hihihiii..daa..

2 comments:

  1. sama laaaaaaa...hubby mamadanish pun fanatik MU...layannnnnn..

    ReplyDelete
  2. huhu..sama lor kita,kami laki bini pun dok ngumpul la cd ustz akil hay ni,sampei ke ank pun namaa aqeel,huhu,minatnyer pasal..tp dh jd mcm ni,ntah la..tp xde arah la,psg oasis sore dia gak yg dengor..sabo je lah,wait & see la.. :))

    ReplyDelete

haa..komen!komen!