9.4.09

yg aku penah try..

Bnyk citer baru aku x post pon coz asik luper jer bwk cam..ehehe..so nak post pic lame bleh x?aku nak tepek pic2 food yg penah aku try masak..meh la jamu mata...tp sbnrnye bnyk lg yg aku try,kdg2 lupe nak amik pic nye..xpelah yg penting aku igt ape jer resepi yg aku penah try kan kan kan!ehehhee..
here we go!!

dinner set ala kfc
from left: ayam goreng ala kfc, mashed potato wit gravy, potato wedges & coleslaw :p

nie marble cheese..aku dah try wat 2x..
yg kali ke-2 siap moksu ren order lagik!suke!suke!
free2 nti aku tepek lg pic MASAKAN AKU!ehehee

4 comments:

  1. weh..sedapnyeee..ko pon rajin masak jgk erk..ehehe..teruskan teruskan..bagus nnt aku nk mtk resipi..mash potato ko cam besh la weh..

    ReplyDelete
  2. ehehee..sume resepi2 tuh aku tgk kat myresipi.com..pastu try n error jerk..ekeke..sib baik jadik..bleh arr wat mkn2 sndri kan..

    ReplyDelete
  3. aku dah pernah terliur dgn masakan ko ini fiza..huhuh..meleleh dah ni

    ReplyDelete
  4. oo dah penah t'liur yer pa?nti aku bg t'liur lg nak??ehhehee

    ReplyDelete

haa..komen!komen!