19.3.09

buai laju-laju


laju lg mama..

wa..syoknye naik buai!!



ngantuknye pepagi mama dah kejut..


smlm aku cuti..sesaje bwk balqis n anak2 buah aku anaz n syahmi gi klcc..mndi2 & main kat playground tu..pepagi aku dah usung balqis g langat..tp kuar umah dah kul 1..ehehee..smp kat klcc,pnye la ramai org,bdk cuti skola kan..so,kitorg terus jer gi tmpt mandi tu..tp aku xbwk balqis mndi pon coz cam mls la pulak..ehhehe..jahat aku kan!anaz ngan ami jer yg mandi..pastu bg balqis mkn then br bawak dier gi main kat playground tu..kemain sonok lg dier dpt main buai..so..layan pic ek..

12.3.09

1st entry


salam..sbnrnye b4 dis aku penah wat blog..tapi aku asyik mls jer nak update..tp skang bnyk lak citer menarik aku nak post kat cni..xde org view pon lantaklah..jnji aku dpt luahkan ape yg terpendam dlm ati aku nie kan..

1st entry..citer sedey..arinie balqis demam panas..sbnrnye dah 2 ari dier demam,muntah2..dier kalo demam mesti panas gile..merengek2 susah nak tido..risau aku..ikutkn ati nak jer aku el, tp tulah..ade keje nak kene settle ari nie..

xsabo lak nak blk w'pun baru jer nak mule keje..ati aku kat umah..nak jg anak aku yg demam tuuu!!!moga2 balqis cpt sembuh..insyaallah..amin...